Сервісний центр Хуавей київ

Техніка Huawei знайшла свою велику популярність серед користувачів через адекватного співвідношення ціни і якості, високої якості збірки і довгострокового функціонування. Але навіть з такими надійними гаджетами іноді трапляються неполадки. Найчастіше це відбувається в результаті серйозних механічних пошкоджень, перегріву або програмних помилок. Помітивши, що телефон Huawei став некоректно функціонувати, сміливо звертайтеся за ремонтом мобільної техніки Хуавей в сервісний центр Fixiki в Україні. Ми швидко і якісно ремонтуємо планшети, мобільні телефони, а також смартфони таких моделей: Honor, Mate, Nexus, серій X, P, G.

Які поломки найбільш часто трапляються з технікою Huawei?

У списку найбільш поширених проблем з портативними гаджетами цієї компанії присутні ті ж неполадки, що і в більшості сучасних смартфонів, оскільки всі бренди використовують схожі технології виробництва. Серед найбільш популярних несправностей можна виділити наступні:

  • апарат не включається, висить на завантаженні;
  • швидко сідає батарея, або зовсім не заряджається;
  • поломка фізичних кнопок включення і перемикача рівня гучності;
  • не працює камера, або спотворюється зображення;
  • немає звуку в динаміках, не працює мікрофон;
  • мимовільне вимикання або перезавантаження телефону;
  • розбився дисплей, сенсор не реагує на торкання пальців;
  • всередину пристрою проникла волога.

Якщо ремонтувати Huawei, то однозначно в СЦ Fixiki! Наші компетентні фахівці надають всі види ремонтів техніки Хуавей, включаючи заміну екранів, корпусів, кнопок і мікросхем для смартфонів і планшетів. Також майстри ефективно налагоджують функціонування модулів апаратної частини і якісно усувають програмні неполадки. У наших силах відновити втрачену інформацію, ліквідувати збої і зависання. Сертифіковане обладнання дозволяє не тільки вирішити проблему, але і запобігти повторному її появу.

Де краще відремонтувати планшети і смартфони Huawei?

Якщо ваша техніка Huawei вийшла з ладу і не піддається нормальній роботі, рекомендуємо звернутися за терміновим ремонтом в наш сервісний центр в Києві. При виникненні будь-якої неполадки, необхідно відразу звертатися за допомогою до досвідчених професіоналів. Оскільки спроби самостійно розібрати і полагодити пристрій можуть призвести до незворотних наслідків.

Ми виконуємо ремонт мобільних телефонів Huawei на рівні мікросхем і мікрокомпонентів. Тільки після проведення детальної діагностики ми можемо повідомити точну причину виникнення поломки, а також спосіб її усунення. Якщо буде потрібно заміна пошкоджених деталей, ми використовуємо оригінальні запасні частини для телефонів Huawei. Завдяки постійній наявності необхідних комплектуючих на складі, ми чиним техніку максимально швидко і якісно. Нас не лякають складні та рідкісні ремонти, ми спеціалізуємося на цьому!

Для того, щоб замовити ремонт Huawei в нашій майстерні, необхідно залишити заявку на сайті, зателефонувати нашим менеджерам за вказаними номера, або відразу підійти до найближчого відділення компанії. Точну вартість ремонтних роботи ви дізнаєтеся після проведення повної діагностики техніки. Наш СЦ здійснює ремонт в середньому за один день, в залежності від складності поломки і завантаженості майстра. По завершенню відновлення техніки видається товарний чек і гарантія, яка поширюється на виконану роботу і замінені деталі.

Переваги звернення в наш сервісний центр Fixiki в Києві:

  • ретельна безкоштовна діагностика;
  • професійне ремонтно-діагностичне обладнання;
  • оригінальні запчастини від виробника;
  • інженери з вищою технічною спеціалізацією;
  • офіційна гарантія на всі види послуг, робіт;
  • завжди актуальні ціни на сайті.
2 Replies to “Сервісний центр Хуавей київ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зворотній дзвінок