Заміна скла iPhone 7 plus

Заміна скла iPhone 7 Plus залишається однією із затребуваних послуг, які надають своїм клієнтам майстри нашого сервісного центру Fixiki в Києві. Дана модель від відомого виробника, як і раніше користується чималим попитом серед покупців, завдяки відмінному поєднанню характеристик і цілком адекватною вартості.

Смартфон Епл люди цінують у всьому світі, що не дивно. Ці гаджети відрізняє не тільки висока продуктивність, але і чудова естетика зовнішнього вигляду. Крім того, вони дуже надійні і володіють солідним запасом міцності.

У той же час варто відзначити простий факт: якою б надійною та захищеною від зовнішнього впливу не була сучасна техніка, рано чи пізно її окремі компоненти виходять з ладу. Як відомо, абсолютно “невбиваних” цифрових пристроїв поки просто не існує, при цьому лицьова панель є одним з традиційних слабких місць.

Заміна скла iphone 7 plus Київ недорого

Коли вам необхідно поміняти скло на iphone 7 plus? Гаджети від американської корпорації Apple безумовно відрізняє підвищена міцність і надійність, однак і вони можуть вимагати заміни комплектуючих в разі пошкодження або виходу з ладу.

Поміняти скло на Айфон 7 плюс – це одна з найбільш затребуваних послуг по ремонту смартфона, яку варто замовити у випадках:

  • Падіння телефону з висоти на тверду поверхню;
  • Випадкові удари;
  • Механічні навантаження (забули в задній кишені джинсів і «сіли» на свій iPhone);
  • Пошкодження поверхні екрану від зубів домашніх тварин, дитячих ігор і так далі.

На послугу заміна скла iphone 7 plus Київ ціна в нашому сервісному центрі вельми доступна. Якщо зовнішній вигляд вашого гаджета не викликає нічого, крім жалю, звертайтеся до досвідчених фахівців. У нашому ательє ремонту професійні експерти зможуть в найкоротший термін повернути ваш гаджет «до життя», виконавши послугу заміна скла на Айфон 7 плюс.

Коли проводиться заміна скла Айфон 7 плюс

Як і інші різновиди iPhone, сьома модель має загальний тип будови дисплейного блоку. У нього входить матриця, а також спеціальна сенсорна поверхня-скло поверх неї. У заводських умовах ці два компоненти скріплюються за допомогою спеціального клею при високій температурі.

Замінити скло на Айфон 7 плюс має сенс виключно у випадках, коли пошкоджено лише воно, а матриця залишається цілою. У цій ситуації заміна скла на iphone 7 plus є найбільш доступним рішенням в фінансовому плані, яке дозволяє відновити функціональність і зовнішній вигляд вашого смартфона.

Як виконується ремонт скла Айфон 7 плюс? Перш за все, ваш смартфон повинен уважно оглянути фахівець сервісного центру, який ідентифікує проблему і запропонує шляхи її вирішення. Тільки після консультації з фахівцем буде зрозуміло: чи належить вам звичайна заміна скла iphone 7 плюс або буде необхідна заміна всього дисплейного модуля з матрицею.

Безумовно, другий варіант є найбільш дорогим, проте в разі серйозних пошкоджень лицьової поверхні, при наявності глибоких подряпин, коли дисплей не реагує на дотики, ремонт скла iphone 7 plus виконується тільки з заміною всього модуля.

Заміна модуля – це швидко, але дорого, тому в більшості некритичних ситуацій, коли причиною несправності є розбите скло, фахівці виконують послугу ремонт iphone 7 plus заміна скла. Ще раз звертаємо увагу на той факт, що такий вид ремонту буде цілком обгрунтований, якщо пошкоджено виключно зовнішнє скло вашого гаджета, але сама матриця залишилася цілою.

Як відбувається заміна скла на айфон 7 plus

Ремонт скла Айфон 7 plus в даному випадку зажадає високої кваліфікації виконавця, а також наявності спеціальних інструментів і обладнання. Необхідні високоточні викрутки, шпателі, вакуумні присоски, а також особливий блок для роз’єднання клеєного в заводських умовах екрану і матриці.

Температурний сепаратор – це досить специфічне обладнання, яке навряд чи знаходиться у вашому домашньому інструментарії. Його використовують для того, щоб нагріти до певної температури дисплейний блок. Як тільки досягається температура 75 °, клей, який скріплює скло і матрицю, розріджується.

Це дозволяє при певних умовах, використовуючи вакуумні присоски і шпателі акуратно від’єднати пошкоджену скляну поверхню. Процедура досить складна і тонка, завжди існує ймовірність випадково пошкодити цілу матрицю при від’єднанні скла (це багато в чому визначається типом і характером пошкодження екрану).

Крім того, навіть якщо процедура відклеювання скла пройшла вдало, необхідно виконати другий, не менш важливий крок. Йдеться про точне приклеюванні нового скла. У заводських умовах на фабриках Apple цю процедуру виконують роботи, вона виробляється буквально з «хірургічної» точністю.

Найменше відхилення від допустимих меж – і ваш екран, цілком можливо буде некоректно реагувати на торкання і команди. Саме з цієї причини замінити скло на iphone 7 plus необхідно довірити професіоналам нашого сервісного центру Fixiki, які мають за плечима багатий досвід і всі необхідні навички для виконання цієї процедури.

Заміна скла iphone 7 plus забере у фахівців мінімум часу, а результатом ремонту стане повністю відновлена ​​функціональність і працездатність вашого гаджета.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зворотній дзвінок