Asus zenfone 2 ze551ml – заміна тачскріна

Смартфон Asus Zenfone 2 – це висока виробнича і надійна збірка. Ніхто не застрахований від непередбачених неполадок. Скло телефону може розбитися в самий невідповідний момент. Ремонт телефонів Asus в Києві. Варто відзначити, що тачскрін обійдеться в 2-3 рази дешевше, ніж повністю міняти дисплей. При чому на вашому прикладі оригінальна матриця.

Які терміни на ремонт Asus Zenfone 2?

Найчастіше заміна скла Asus в Україні потрібно в разі наявності тріщин і подряпин на передній панелі, через що власник не може розглядати інформацію, а також, якщо сенсор перестав реагувати на торкання.

Найпоширеніші причини виникнення несправності такі:

  • – в результаті падіння телефону на підлогу або сильного удару об твердий предмет порушується цілісність скла, утворюються відколи, тріщини і подряпини. Важливо відзначити, що найчастіше разом з тачскріном пошкоджується і сам екран гаджета. Тут вам може знадобитися також заміна дисплея в Asus ze551ml Zenfone 2,
  • – неполадки в роботі програмного забезпечення можуть призводити до порушень роботи сенсора. У такому випадку потрібно виконати його калібрування,
  • – в простір між корпусом і склом потрапили такі сторонні дрібні предмети, як пил або грязь,
  • – проникнення вологи всередину пристрою згубно впливає на контакти і внутрішні елементи на платі. А якщо при цьому розбита лицьова панель, велика ймовірність виникнення більш серйозних поломок телефону.

Якщо вас хвилює питання, де провести ремонт Zenfone 2 ze500cl, сміливо звертайтеся до наших кваліфікованих майстрів. Ні в якому разі не намагайтеся розібрати гаджет самостійно. Ваші дії можуть погіршити його стан. Наші ціни на ремонт Asus Zenfone 2 вас приємно здивують. Терміни виконання робіт залежать як від складності поломки, так і від завантаженості майстра. В середньому лагодження займає 1 день.

Як здійснюється ремонт мобільних телефонів в Києві?

Оформити заявку на ремонт можна на самому сайті, за вказаними номерами, або відразу звернувшись до відділення компанії. Отримавши ваш апарат, наші інженери проводять комплексну діагностику і перевіряють всі плагіни пристрою. Потім фахівці узгоджують з власником терміни і вартість відновлювальних робіт, а також якість деталей на заміну (оригінал або копія). Тільки після цього ми приступаємо до розбирання телефону. Завдяки професійному обладнанню та інструментам, ми можемо дбайливо поміняти будь-яку деталь, не пошкодивши сусідніх елементів. При установці нового тачскріну використовується спеціальне обладнання та реактиви для відділення сенсора від дисплея. А потім спеціальний прес для його установки в дисплейний модуль. По завершенню всіх процедур, техніка проходить тестування на справну функціональність. Всі ціни на ремонт телефонів Asus представлені в таблиці на відповідній сторінці моделі.

Чому нам варто довіряти?

Фахівці майстерні Fixiki здатні усунути поломку будь-якого рівня складності без втрати якості, завдяки значному досвіду в обслуговуванні портативної техніки. Всі ремонтні роботи виконуються грамотно і точно в обумовлені терміни. Ми застосовуємо сучасне технічне оснащення, яке збільшує шанси на успішне відновлення. Будьте впевнені, ваш телефон в надійних руках!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зворотній дзвінок