Ремонт телефонів Huawei

Ремонт телефону Huawei
Якщо вам потрібен ремонт телефону Huawei, ви можете розраховувати на сервісний центр Fixiki, щоб отримати найкращі можливі послуги за найкращими цінами. Fixiki – це сервісний центр з експертами по ремонту мобільних телефонів, які базуються в сервісних центрах по всій Україні. Якщо вам потрібен ремонт екрану Huawei, або вам потрібна допомога в діагностуванні несправності телефону Huawei, ви можете звернутися до наших фахівців за допомогою – у сервісний центр.
Ви можете зв’язатися з сервісним центром, щоб запитати та отримати практичну пораду щодо ремонту телефону Huawei, або попросити онлайн-консультацію (безкоштовно та без зобов’язань). Не відкладайте ремонт телефону Huawei, відремонтуйте його швидко та економічно за допомогою сервісного центру Fixiki.

Про телефони Huawei
Huawei – китайський постачальник телекомунікаційних послуг та мережевих послуг та обладнання, зі штаб-квартирою в Шеньчжень, Гуандун, Китай. Компанія надає послуги з виготовлення обладнання (включаючи смартфони та мережеве обладнання) більшості з 50 найбільших постачальників послуг телекомунікаційних компаній, які потім продаються під власними брендами. Huawei також продає цілий ряд смартфонів, планшетів та смарт-годинників під власною маркою Windows та Android, включаючи телефони Ascend, Mate та Nexus.

Компанія Huawei була заснована в 1987 році Реном Чженфеєм, інженерним корпусом Народно-визвольної армії. колишній заступник директора, він був активно просунутий та підтримуваний урядом Китаю протягом своїх ранніх років. До 2012 року Huawei досягла позиції найбільшого у світі виробника телекомунікаційного обладнання. Компанія використовує комбінацію реверсивної інженерії, інвестицій у дослідження та розробки та спонсорство навчальних закладів з метою виробництва інноваційної та доступної продукції. У 2014 році Huawei досяг статусу першої китайської компанії, яка потрапила до списку «Кращих світових брендів» та потрапила до топ-100 «найцінніших брендів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зворотній дзвінок