Діагностика iphone 6

Смартфон iPhone 6 має оновлений дизайн, покращений процесор Apple A8, 8-мегапіксельну камеру зі стабілізатором, і потужну батарею на 2915 мАг. Але незважаючи на кращі на 2014 рік комплектуючі, гаджет так само схильний до різних поломок. Помітивши, що ваш телефон некоректно функціонує, точну причину неполадки покаже тільки повна діагностика iPhone 6 в спеціалізованому сервісному центрі Fixiki.

Чому iPhone 6 перестав працювати?

Найчастіше мобільний пристрій перестає виконувати свої функції через недбале поводження, механічного впливу, помилок в програмному забезпеченні, а також попадання вологи всередину корпусу. В результаті можуть виникнути такі поломки:

  • • не працює кнопка включення,
  • • повністю пропав звук,
  • • розбився дисплей,
  • • гаджет не заряджається,
  • • не включається камера.

Тільки повна діагностика iPhone 6 допоможе виявити, що саме вийшло з ладу, і підібрати оптимальні метод лагодження. Це може бути заміна скла, екрану, корпусу, заміна роздутого акумулятора, кнопки Home або роз’єму зарядки мобільного телефону. В середньому діагностика iPhone 6 в нашому сервісному центрі займає близько 1 години.

Як відбувається ремонт Айфона 6?

Перед початком відновлювальних робіт проводиться детальна діагностика iPhone 6. Після чого майстер повідомляє про причини несправності, а також про терміни і вартість ремонту. Наприклад, якщо телефон не вмикається, може знадобитися заміна кнопки Power, що вийшов з ладу акумулятора або заміна зарядного пристрою. У разі, якщо в гаджет потрапила рідина, його відразу необхідно вимкнути, оскільки волога викликає внутрішніх деталей, і віднести до спеціалізованого сервісного центру. Найчастіше ремонт Айфона 6 в нашому сервісному центрі Fixiki проводиться протягом 2 годин після діагностики, за винятком складних випадків.

Як вибрати сервісний центр по ремонту iPhone 6 в Києві?

Звернувшись в наш сервісний центр Fixiki, ви отримаєте такі переваги, як повна безкоштовна діагностика iPhone 6, прийнятні ціни, високоякісні запчастини, індивідуальний підхід, гарантія на всі виконані роботи по ремонту Айфона, а також безкоштовні консультації та допомогу в налаштуванні Apple ID і iCloud.

Майстри компанії мають високий рівень професіоналізму, що дозволяє точно виявити всі пошкоджені елементи і грамотно їх замінити. Всі ремонтні роботи виконуються на сучасному обладнанні, що гарантує високу надійність виконаних процедур. Крім того, тут ви можете придбати захисні аксесуари, навушники, а також зарядні пристрої.

Перед видачею телефон обов’язково тестується на працездатність. Про готовність ви дізнаєтеся з смс повідомлення від наших менеджерів. Ні в якому разі не намагайтеся самостійно відремонтувати пристрій своїми руками, ваші дії можуть тільки погіршити становище. Найкращим рішенням буде звернутися до справжніх професіоналів нашої майстерні вже сьогодні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зворотній дзвінок