Заміна трістару на айфон

Сьогодні ми розповімо про часту поломку iPhone, яка призводить до того, що телефон дуже швидко розряджається, не заряджає, нагрівається або навіть перестає включатися.

Мікросхема управління зарядом Tristar (U2), що це?
В iPhone є спеціальна керуюча мікросхема, в народі її назвали U2 або Tristar (контролер USB). Це мікросхема відповідає за зарядку пристрою через USB-кабель. У моделях iPhone 5,6,6s і вище (включаючи iPhone 8 і iPhone X) вона дуже чутлива до перебоїв напруги в мережі та не якісним аксесуарам.

Дуже часто ця проблема виникає у автомобілістів. Не всі знають, що не можна заряджати iPhone під час запуску автомобіля (в цей момент дуже часто виникають стрибки напруги).

Від стрибків не застраховані і звичайні користувачі. Проблема може критися в нашій домашній електричної мережі. Невеликий стрибок і проблема з мікросхемою U2 гарантована.

У разі виходу з ладу мікросхеми Tristar iPhone 5 телефон розряджається і перестає заряджатися взагалі. Якщо замінити батарею, то телефон буде працювати, поки не сяде батарея.

У разі ж виходу з ладу мікросхеми Tristar iPhone 5s і вище проблема поводиться інакше. Телефон продовжує заряджатися, але розряджається дуже швидко і при цьому нагрівається, і якщо вчасно не поставити його на зарядку, то батарея сідає повністю, так що в ній не залишається навіть стартового заряду, iPhone перестає включатися. Багато хто примудряються користуватись таким телефоном по кілька тижнів або навіть місяців, тим самим постійно заряджаючи батарею, що призводить лише до того, що міняти доведеться не тільки Tristar, але і батарею. А якщо батарея вздується, то з великою ймовірністю, пошкодить і дисплей.

Ознаки поломки мікросхеми Tristar.
Оскільки мікросхема є багатофункціональним розподільником струму, симптомами поломки можуть бути наступні показники:

⠂iPhone не включається;
⠂iPhone не реагує на зарядку;
⠂iPhone швидко розряджається;
⠂iPhone показує заряд акумулятора невірно, періодично змінює його значення;
⠂iPhone мимовільно перезавантажується;
⠂iPhone сильно гріється.
⠂iPhone конфліктує з аксесуарами.
У деяких випадках дані симптоми схожі з поломками інших комплектуючих iPhone. Точний висновок Вам зможе дати виключно інженер після нашої безкоштовної діагностики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зворотній дзвінок